Vi hade och har en fortsatt riktig god kontakt med dessa kunder

Vi rev befintligt plåttak ner till takstolarna och monterade ny råspont med utsprång, därefter monterade vi tre Velux takfönster och avslutade med svarta betongpannor. På garagetaket monterade vi ny råspont med underlagspapp och svetsade därefter ytpapp och monterade nya gavelbeslag. Vi har fått flertalet kunder från dessa två kunder, bla en släkting i Bromma Kyrkby samt grannen Micke på Vallmovägen 6 som snart kommer läggas upp här i referenser. Det tackar vi det hövligast för och gläds åt att ni är så nöjda med vårt arbete.
Arbetet utfördes under 2021.

Dela

Lennart och Susanne gav oss i uppdrag att lägga om deras tak från plåt till betongopannor med tre fönsterbyten samt svetsa tätskikt på garagetak.

Har har vi endast efterbilder men grannen på Vallmovägen 6 gjordes i år och där kommer vi uppdatera med både före- och efterbilder.

Efter

Vi bestämde oss för att byta tak på både villan och garaget. Vi bytte tre takfönster, alla hängrännor och stuprör. Ända från första mötet med Björn Moberg fick vi stort förtroende för hans företag. Offerten var tydlig och detaljerad. Hantverkarna med ledning av Arthur var helt fantastiskt proffsiga. Allt fungerade över förväntan, ordning och reda med plock och städning varje kväll. Vi har fått ”ett nytt hus” och kan verkligen rekommendera BM Villatak AB.

Sussane T

Låt oss samarbeta