Tidigare gjorda arbeten

Här är ett axplock av våra tidigare arbeten som vi stolt vill visa upp i samråd med våra kunder. Vi kommer löpande uppdatera detta med nya objekt.

Utvald

Vi ändrade totalt utseende på denna fastighet

Från röd fasad, vita fönsterkarmar till denna skapelse där vi även lade taket med lertegel samt putsade skorstenar.

2 veckor sedan

Våra tidigare arbeten

Vi vill visa vår portfölj av tidigare takarbeten samt fasadmålningar så ni får se kvaliten på våra arbeten.

Vi hade och har en fortsatt riktig god kontakt med dessa kunder

Vi rev befintligt plåttak ner till takstolarna och monterade ny råspont med utsprång, därefter monterade vi tre Velux takfönster och avslutade med svarta betongpannor. På garagetaket monterade vi ny råspont med underlagspapp och svetsade därefter ytpapp och monterade nya gavelbeslag. Vi har fått flertalet kunder från dessa två kunder, bla en släkting i Bromma Kyrkby samt grannen Micke på Vallmovägen 6 som snart kommer läggas upp här i referenser. Det tackar vi det hövligast för och gläds åt att ni är så nöjda med vårt arbete.

maj 24, 2023

Ett resultat av ett underbart samarbete med kund från början till slut

Vår ambition var enkel, att kunden skulle vara delaktig och då speciellt med garagetaket där det till slut blev Sedumtak, panelen runt om garagetaket samt runt hela husets överdel fick en helt ny glans och kunden inklusive oss själva var väldigt nöjda med slutresultatet.
Huvudtakets tätskikt blev väldigt fint i slutresultat.

maj 24, 2023

Takomläggning samt fasadmålning i Huddinge

Vi fick i uppdrag att lägga om taket från befintligt plåttak till betongpannor med två stycken takfönsterbyten, detta samt att vi skulle måla om fasaden från brunt till grönt och samtliga fönsterkarmar.

maj 24, 2023

Vad våra kunder säger

Låt oss samarbeta