Ytpapp

Ytlagspapp är populärt för tätskikt på tak med låg lutning pga dess hållbarhet och täthet. Fackmannamässig montering är viktigt. Det är lämpligt för garagetak, hustak och fastigheter med stora flacka takytor. BM Villatak & Måleri rekommenderar detta tätskikt för låglutande tak.

Slitstarkt tätskikt som är ett mycket bra val vid lågt lutande tak, vi på BM Villatak & Måleri vurmar starkt för denna typ av tätskikt och vårt team som utför dessa arbeten har den riktiga kompetensen som krävs för utförande montering så att slutresultat blir av bästa klass.
Ytpapp

Ytpappen kan ha torkat och dragit ihop sig eller att livslängden helt enkelt är övergången, då är det dags att svetsa nytt tätskikt.

Ett slitstarkt tätskikt som vi vurmar för på BM Villatak & Måleri

Varför BM Villatak & Måleri?

Vår filosofi är alltid att sätta kunden i fokus med bra kommunikation från offert till avslutat arbete. Vi värdesätter alltid våra kunders omdömen och eftersträvar alltid bästa slutresultat för våra samarbeten. Vi brukar säga att vi står för all omsorg beträffande vårt samarbete men har som enda önskemål att man tar sig tiden att via länken som Reco skickar skriva sitt omdöme så att man blir ”verifierad kund”.

Vad våra kunder säger

Våra tidigare arbeten

Vi vill visa vår portfölj av tidigare takarbeten samt fasadmålningar så ni får se kvaliten på våra arbeten.

Låt oss samarbeta