Ytpapp

Ytlagspapp är populärt för tätskikt på tak med låg lutning pga dess hållbarhet och täthet. Fackmannamässig montering är viktigt. Det är lämpligt för garagetak, hustak och fastigheter med stora flacka takytor. BM Villatak & Måleri rekommenderar detta tätskikt för låglutande tak.

Slitstarkt tätskikt som är ett mycket bra val vid lågt lutande tak, vi på BM Villatak & Måleri vurmar starkt för denna typ av tätskikt och vårt team som utför dessa arbeten har den riktiga kompetensen som krävs för utförande montering så att slutresultat blir av bästa klass.
Ytpapp

Ytpappen kan ha torkat och dragit ihop sig eller att livslängden helt enkelt är övergången, då är det dags att svetsa nytt tätskikt.

Ett slitstarkt tätskikt som vi vurmar för på BM Villatak & Måleri

Varför BM Villatak & Måleri?

Vår filosofi är alltid att sätta kunden i fokus med bra kommunikation från offert till avslutat arbete. Vi värdesätter alltid våra kunders omdömen och eftersträvar alltid bästa slutresultat för våra samarbeten. Vi brukar säga att vi står för all omsorg beträffande vårt samarbete men har som enda önskemål att man tar sig tiden att via länken som Reco skickar skriva sitt omdöme så att man blir ”verifierad kund”.

Vad våra kunder säger

Våra tidigare arbeten

Vi vill visa vår portfölj av tidigare takarbeten samt fasadmålningar så ni får se kvaliten på våra arbeten.

Vi hade och har en fortsatt riktig god kontakt med dessa kunder

Vi rev befintligt plåttak ner till takstolarna och monterade ny råspont med utsprång, därefter monterade vi tre Velux takfönster och avslutade med svarta betongpannor. På garagetaket monterade vi ny råspont med underlagspapp och svetsade därefter ytpapp och monterade nya gavelbeslag. Vi har fått flertalet kunder från dessa två kunder, bla en släkting i Bromma Kyrkby samt grannen Micke på Vallmovägen 6 som snart kommer läggas upp här i referenser. Det tackar vi det hövligast för och gläds åt att ni är så nöjda med vårt arbete.

maj 24, 2023

Ett resultat av ett underbart samarbete med kund från början till slut

Vår ambition var enkel, att kunden skulle vara delaktig och då speciellt med garagetaket där det till slut blev Sedumtak, panelen runt om garagetaket samt runt hela husets överdel fick en helt ny glans och kunden inklusive oss själva var väldigt nöjda med slutresultatet.
Huvudtakets tätskikt blev väldigt fint i slutresultat.

maj 24, 2023

Takomläggning samt fasadmålning i Huddinge

Vi fick i uppdrag att lägga om taket från befintligt plåttak till betongpannor med två stycken takfönsterbyten, detta samt att vi skulle måla om fasaden från brunt till grönt och samtliga fönsterkarmar.

maj 24, 2023

Låt oss samarbeta